نحوه انتخاب و نگهداری ادویهها 1403-10-10 ارسال شده توسط مدیریت مقالات اصول پایه آشپزی و قنادی 41 بازدید !ادویهها بخش جداییناپذیر از هر آشپزخانهای هستند و انتخاب و نگهداری درست آنها میتواند عطر و طعم غذاهای شما را بهبود بخشد. انتخاب ادویه مناسب: ادویهها را از فروشگاههای معتبر تهیه کنید. به عطر و رنگ آنها توجه کنید. از خرید ادویههای مانده و بیبو خودداری کنید. نحوه نگهداری صحیح: ادویهها را در ظروف شیشهای یا فلزی دربدار نگهدارید. در جای خشک، خنک و دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید. از نگهداری ادویهها نزدیک اجاق گاز یا مناطق مرطوب اجتناب کنید. با این نکات، ادویههای شما تازهتر میمانند و طعم بهتری به غذاهایتان میبخشند. اشتراک گذاری: درباره مدیریت عاطفه صادقی مدیر و موسس آموزشگاه آشپزی و صنایع غذایی خانه خورشید با مجوز رسمی از سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور. نوشته های بیشتر از مدیریت در تلگرام کانال ما را دنبال کنید! در اینستاگرام ما را دنبال کنید! Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017 در آپارات ما را دنبال کنید! مطالب زیر را حتما مطالعه کنید تفاوت روغنهای خوراکی (زیتون، آفتابگردان، نارگیل و …) معرفی انواع آرد و کاربردهای آنها
دیدگاهتان را بنویسید