vana.ir حلیم نذری
شماره تماس: 88758129-021

دوره های آموزشی

کارگاه آموزشی نان

    با ارائه دو مدرک قایل ترجمه از سازمان آموزش فنی و حرفه ای ادامه مطلب...

آموزش غیرحضوری شیرینی

  آموزش غیرحضوری شیرینی نوروزی با توجه به پیامهای پر شمار ادامه مطلب...

کلاس ماکارون

کلاس فروردین ماه 96 ادامه مطلب...

کیک ساز و ترساز

پخت کیک اسفنجی ، جفت کردن کیک ، کاور و خامه کشی انواع کیکها ، ادامه مطلب...

شیرینی درجه 2

شیرینی پاپاتیا، شیرینی نخودچی، شیرینی دانمارکی ، کیک اسفنجی و ادامه مطلب...

شیرینی درجه 1

: شیرینی بهشتی ، کیک شیفون ، ناپلئونی، رولت، نان خامه ای و ادامه مطلب...

اخبار

سوپ کلم

خیلی‌ها هستند که از بو و طعم کلم بدشان می‌آید اما

غذاهای سبک

برای شام که غذاهای سبک مناسب است و یا پیش غذا

گریل بادمجان

بادمجان کالری پایینی دارد (هر 100 گرم آن دارای 35

 

مواد لازم برای 4 نفر است و برای تهیه حلیم نذری باید همین نسبت اندازه ها را در میزان بیشتر رعایت کرد

 

مواد لازم:

 

گندم 400 گرم

 

گوشت 400 گرم

 

پیاز متوسط 1 عدد

 

زردچوبه نصف قاشق چایخوری

 

نمک 1 قاشق چایخوری

 

روغن یا کره مقدار لازم

 

 آب 10 لیوان . شکر و دارچین مقدار لازم

 

طرز تهیه و آماده کردن گندم

 

بیشتر برای تهیه حلیم از گندم پوست کنده استفاده میکنند اما اگر گندم بدون پوست کنده در دسترس ندارید میتوانید گندم با پوست استفاده کنید و بعد از جوشاندن و نرم شدن گندم آنرا از یک آبکش رد کنید تا پوست های آن کاملاگرفته شود.

 

طرز تهیه:

 

ابتدا گندم را 5 تا 7 ساعت در آب خیس کنید و بگذارید تا خوب آب جذبش شود ، به این صورت مدت طبخ کاهش میابد.

 

گوشت را همراه با 2 لیوان آب داخل قابلمه کوچکی قرار دهید ، پیاز را پوست کرده و به 4 قسمت تقسیم کنید و داخل گوشت بریزید ، زردچوبه را هم اضافه کنید و شعله اجاق را روی درجه ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا گوشت خوب بپزد و وقتی گوشت پخت آنرا خوب خرد یا رشته رشته کنید.

 

 گندم را با یک لیتر آب در قابلمه دیگری بریزید و روی اجاق بگذارید و با شعله ملایم به قدری بپزید که نرم شود و دانه های آن به طور کامل له شوند ، دقت کنید ته نگیرد هر از چند دقیقه ای آنرا هم بزنید ، اگر قبل از نرم شدن گندم آب آن رو به اتمام گذاشت کمی آب گرم به آن بیفزاید.

 

توجه کنید که گندم باید خوب نرم شود و دانه های آن بصورت پوره نرم شوند ، اگر گندم با پوست مصرف کرده اید حالا باید پوست آنرا با کمک یک آبکش جدا کنید ، حالا گندم نرم شده را که تقریبا به صورت مایع سفتی در آمده با گوشتی که قبلا اماده کرده اید مخلوط کنید و با حرارت بسیار ملایم بگذارید غلیظ شود.

 

پس از اماده شدن حلیم و در زمان مصرف روی آن را با دارچین ، روغن حیوانی یا کره داغ و شکر تزئین کنید ، البته بعضی ها حلیم را با نمک و ابلیمو نیز مصرف میکنند که میتوان حلیم را  را با دارچین تزئین نمود.

حلیم از کلمه حلم و بردباری گرفته شده و هنگام طبخ آن به حوصله زیادی نیاز دارید.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب جدید

آش رشته

آشپزی درجه ۱

مرغ گالانتینه ، سوپ جو، پاستا، پلو هفت رنگ و

آموزش غیرحضوری

  آموزش غیرحضوری شیرینی نوروزی با توجه به

آیسینگ

اسموتی زرشک با انار

اخبار آشپزی

خیلی‌ها هستند که از بو و طعم کلم بدشان می‌آید اما اگر می‌دانستند که کلم سرشار از کلسیم، پتاسیم و ویتامین سی است، در تصمیم خود تجدید نظر می‌کردند. اگر مایلید کلم را در قالب غذایی که برای اعضای خانواده تان قابل قبول‌تر باشد، به خورد آنها بدهید، این سوپ را از دست ندهید.
برای شام که غذاهای سبک مناسب است و یا پیش غذا تعدادی دستورالعمل تهیه سوپ در نظر گرفتیم- بدون کالری و چربی- از اجرای این دستور العمل های بی ایراد و لذیذ لذت خواهید برد.
بادمجان کالری پایینی دارد (هر 100 گرم آن دارای 35 کیلوکالری انرژی است)، به همین دلیل برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مفید است و می تواند گزینه خوبی برای شام ساعت هفت باشد.
Template Settings
Select color sample for all parameters
Orange Dark_Green Crimson Green_Yellow Indigo Maroon Medium_Violet_Red tomato
Background Color
Text Color
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction
Background Color
Scroll to top