vana.ir آش رشته
شماره تماس: 88758129-021

دوره های آموزشی

کارگاه آموزشی نان

    با ارائه دو مدرک قایل ترجمه از سازمان آموزش فنی و حرفه ای ادامه مطلب...

آموزش غیرحضوری شیرینی

  آموزش غیرحضوری شیرینی نوروزی با توجه به پیامهای پر شمار ادامه مطلب...

کلاس ماکارون

کلاس فروردین ماه 96 ادامه مطلب...

کیک ساز و ترساز

پخت کیک اسفنجی ، جفت کردن کیک ، کاور و خامه کشی انواع کیکها ، ادامه مطلب...

شیرینی درجه 2

شیرینی پاپاتیا، شیرینی نخودچی، شیرینی دانمارکی ، کیک اسفنجی و ادامه مطلب...

شیرینی درجه 1

: شیرینی بهشتی ، کیک شیفون ، ناپلئونی، رولت، نان خامه ای و ادامه مطلب...

اخبار

سوپ کلم

خیلی‌ها هستند که از بو و طعم کلم بدشان می‌آید اما

غذاهای سبک

برای شام که غذاهای سبک مناسب است و یا پیش غذا

گریل بادمجان

بادمجان کالری پایینی دارد (هر 100 گرم آن دارای 35

 

مواد لازم:

لوبیا چیتی 1 لیوان

نخود  1 لیوان

عدس1 لیوان

لوبیا سفید 1 لیوان

آرد گندم 1 قاشق غذاخوری

رشته آش 600 گرم 

پیاز داغ 1 لیوان

سیر داغ 1/2 لیوان

نعنا داغ به مقدار لازم جهت تژئینتزیین

کشک 1 کیلو گرم

 سبزی آش (تره،جعفری،گشنیز،شوید،اسفناج)  2 کیلو گرم

طرز تهیه:

حبوبات را براي کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کرده و 2 تا 3 بار آبشون عوض میکنیم.

پیازها را سرخ کرده و سیر داغ  هم آماده میکنیم. پیاز داغ ها  را با زردچوبه کمی تفت میدیم.

نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه ریخته تا بپزن. سپس عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد  اضافه میکنیم.

یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید(این در صورتیه که رشته ای که ریختیم تو قابلمه خوب لعاب نداده باشه). سبزی که پخت رشته آش اضافه میکنیم و هم زده تا رشته ها به هم نچسبن.

 

(من همیشه سبزی آش رو بعده اینکه رشته رو ریختم میریزم تا عطر و بوی سبزی به آشم طعم بهتری بده و تازگیش با جوش خوردن زیاد ازبین نره.(البته اگه سبزیم تازه باشه و فریزری نباشه))

 زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردیم کشک اضافه میکنیم. بعد از 5 دقیقه حرارت خاموش کرده و اجازه میدیم  آش رشته کمی از حرارت افتاده و غلیظ بشه.

 نکته ها:

*قابلمه ای که توش اش درست میکنیم باید گنجایش کافی داشته باشه که رشته ها خوب باز بشن و خمیر نشن.

*سبزی آش رشته بهتره بدون ساقه بوده و درشت ریز بشه.

*پیاز داغ داخل آش رشته کم نباشه تا آش بهتر جا بیفته

*رشته آش حتماً باید از نوع مرغوب تهیه بشه تا آشمون خوب لعاب بده و آب و دونه جدا نشه.

*نمک آش رشته حتما باید بعد از اضافه کردن رشته و کشک تست بشه تا آش شور نشه.

* روغن داخل آش رشته باید اندازه باشه تا به جا افتادن آش کمک کنه.

*کشک با آش رشته نباید بجوشه.چون  باعث می‌ شود کشک ببره. می‌شه آش بدون کشک (برای کسانی که کشک دوست ندارن) سرو کرد.

*حرارت کشک و آش رشته موقع مخلوط کردن با هم تقریباً یکی باشه تا کشک نبره و خراب نشه.

*برا درست کردن نعنا داغ روغن رو تو ظرف مناسب داغ کرده و بهش نعنای خشک اضافه میکنیم و فوراً شعله رو خاموش میکنیم تا نعنا نسوزه؛ اگر نعنا رو اضافه کنیم و شعله هنوز روشن باشه هم نعنا میسوزه و هم تلخ میشه

* زمان جا افتادن آش رشته زمانیه که لعابی رقیق رو آش رو بگیره؛ آش رشته رو به ته گرفتن باشد و رشته، بوی خامی ندهد. در این زمان باید آش رو از رو حرارت برداشت. 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب جدید

آش رشته

آشپزی درجه ۱

مرغ گالانتینه ، سوپ جو، پاستا، پلو هفت رنگ و

آموزش غیرحضوری

  آموزش غیرحضوری شیرینی نوروزی با توجه به

آیسینگ

اسموتی زرشک با انار

اخبار آشپزی

خیلی‌ها هستند که از بو و طعم کلم بدشان می‌آید اما اگر می‌دانستند که کلم سرشار از کلسیم، پتاسیم و ویتامین سی است، در تصمیم خود تجدید نظر می‌کردند. اگر مایلید کلم را در قالب غذایی که برای اعضای خانواده تان قابل قبول‌تر باشد، به خورد آنها بدهید، این سوپ را از دست ندهید.
برای شام که غذاهای سبک مناسب است و یا پیش غذا تعدادی دستورالعمل تهیه سوپ در نظر گرفتیم- بدون کالری و چربی- از اجرای این دستور العمل های بی ایراد و لذیذ لذت خواهید برد.
بادمجان کالری پایینی دارد (هر 100 گرم آن دارای 35 کیلوکالری انرژی است)، به همین دلیل برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مفید است و می تواند گزینه خوبی برای شام ساعت هفت باشد.
Template Settings
Select color sample for all parameters
Orange Dark_Green Crimson Green_Yellow Indigo Maroon Medium_Violet_Red tomato
Background Color
Text Color
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction
Background Color
Scroll to top