
اخبار

مواد لازم:
کره 125 گرم
روغن مایع 125 گرم
شکر 250 گرم
تخم مرغ 4عدد
پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق غذاخوری
آب پرتقال یک سوم پیمانه
آرد 250 گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
همه ی مواد رو می ذاریم تا به دمای محیط برسه
طرز تهیه :
توی قالبهای کاپ کیک کپسول می ندازیم
آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک می کنیم
فر رو روی 180 درجه می ذاریم تا گرم بشه
کره و روغن و شکر رو خوب با همزن می زنیم تا کرمی و کشدار بشه
تخم مرغ ها رو تک تک اضافه می کنیم و بعد از هر کدوم سه دقیقه می زنیم و به همراه تخم مرغ ها رنده ی پوست پرتقال رو اضافه می کنیم.
نصفی از آرد رو اضافه می کنیم و فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم، آب پرتقال رو اضافه می کنیم و باز مخلوط می کنیم و در آخر مابقی آرد رو اضافه می کنیم.
مخلوط رو توی کپسول ها می ریزیم تا وسط از مواد می ریزیم، تقریبا 18 تا کاپ کیک خواهیم داشت.
قالب را داخل فر گذاشته به مدت 25 تا 30 دقیقه می پزیم تا روی کاپ کیک ها طلایی بشه. بعد از سرد شدن کاپ کیکها با ماسوره های روسی تزیین شدند.