vana.ir حلوا ساده
شماره تماس: 88758129-021

دوره های آموزشی

کارگاه آموزشی نان

    با ارائه دو مدرک قایل ترجمه از سازمان آموزش فنی و حرفه ای ادامه مطلب...

آموزش غیرحضوری شیرینی

  آموزش غیرحضوری شیرینی نوروزی با توجه به پیامهای پر شمار ادامه مطلب...

کلاس ماکارون

کلاس فروردین ماه 96 ادامه مطلب...

کیک ساز و ترساز

پخت کیک اسفنجی ، جفت کردن کیک ، کاور و خامه کشی انواع کیکها ، ادامه مطلب...

شیرینی درجه 2

شیرینی پاپاتیا، شیرینی نخودچی، شیرینی دانمارکی ، کیک اسفنجی و ادامه مطلب...

شیرینی درجه 1

: شیرینی بهشتی ، کیک شیفون ، ناپلئونی، رولت، نان خامه ای و ادامه مطلب...

اخبار

سوپ کلم

خیلی‌ها هستند که از بو و طعم کلم بدشان می‌آید اما

غذاهای سبک

برای شام که غذاهای سبک مناسب است و یا پیش غذا

گریل بادمجان

بادمجان کالری پایینی دارد (هر 100 گرم آن دارای 35

 

حلوا ساده برای ۲۰ نفر

مواد لازم:

گندم 1 کیلوگرم

شکر 750 گرم

روغن 750 گرم

زعفران نیم مثقال

آب 4 لیوان

گلاب ½ لیوان

 

طرز تهیه :

 

    روغن را در یک تابه بزرگ ریخته و روی اجاق گاز می گذاریم تا داغ شود. سپس آرد را می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا آرد کامل سرخ شود (مهمترین نکته برای یک حلوای خوب سرخ شدن آرد آن به مقدارِکافی است. به این صورت که آرد باید با حرارت ملایم به حدی سرخ شود که رنگ آن خرمایی و عطر آن بلند شود و خوب روغن بی اندازد.)

    سپس شکر را با آب مخلوط می کنیم و می جوشانیم تا به فرم شربت در آید. آنگاه گلاب و زعفران ساییده شده را در شربت می ریزیم و آرد سرخ شده را از روی اجاق گاز بر می داریم و کنار می گذاریم و شربت را به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم تا شربت جذبِ حلوا شود.

    توجه داشته باشید که آرد و روغن داغ است و به محض اضافه کردن شربت می پاشد و ممکن است دستتان را بسوزاند؛ پس احتیاط کنید. بعد از اضافه کردن شربت مخلوط آرد کمی جمع می شود و شکل حلوا را به خود می گیرد؛ باز هم 5 تا 10 دقیقه روی حرارت کم دائم هم بزنید تا حلوایتان آماده شود.دقت کنید که بعد از ریختن شربت، حلوا نباید زیاد روی شعله قرار گیرد، زیرا شربت آن می سوزد و حلوا خشک و سفت می شود.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب جدید

آش رشته

آشپزی درجه ۱

مرغ گالانتینه ، سوپ جو، پاستا، پلو هفت رنگ و

آموزش غیرحضوری

  آموزش غیرحضوری شیرینی نوروزی با توجه به

آیسینگ

اسموتی زرشک با انار

اخبار آشپزی

خیلی‌ها هستند که از بو و طعم کلم بدشان می‌آید اما اگر می‌دانستند که کلم سرشار از کلسیم، پتاسیم و ویتامین سی است، در تصمیم خود تجدید نظر می‌کردند. اگر مایلید کلم را در قالب غذایی که برای اعضای خانواده تان قابل قبول‌تر باشد، به خورد آنها بدهید، این سوپ را از دست ندهید.
برای شام که غذاهای سبک مناسب است و یا پیش غذا تعدادی دستورالعمل تهیه سوپ در نظر گرفتیم- بدون کالری و چربی- از اجرای این دستور العمل های بی ایراد و لذیذ لذت خواهید برد.
بادمجان کالری پایینی دارد (هر 100 گرم آن دارای 35 کیلوکالری انرژی است)، به همین دلیل برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مفید است و می تواند گزینه خوبی برای شام ساعت هفت باشد.
Template Settings
Select color sample for all parameters
Orange Dark_Green Crimson Green_Yellow Indigo Maroon Medium_Violet_Red tomato
Background Color
Text Color
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction
Background Color
Scroll to top