vana.ir حلوا تیره
شماره تماس: 88758129-021

دوره های آموزشی

کارگاه آموزشی نان

    با ارائه دو مدرک قایل ترجمه از سازمان آموزش فنی و حرفه ای ادامه مطلب...

آموزش غیرحضوری شیرینی

  آموزش غیرحضوری شیرینی نوروزی با توجه به پیامهای پر شمار ادامه مطلب...

کلاس ماکارون

کلاس فروردین ماه 96 ادامه مطلب...

کیک ساز و ترساز

پخت کیک اسفنجی ، جفت کردن کیک ، کاور و خامه کشی انواع کیکها ، ادامه مطلب...

شیرینی درجه 2

شیرینی پاپاتیا، شیرینی نخودچی، شیرینی دانمارکی ، کیک اسفنجی و ادامه مطلب...

شیرینی درجه 1

: شیرینی بهشتی ، کیک شیفون ، ناپلئونی، رولت، نان خامه ای و ادامه مطلب...

اخبار

سوپ کلم

خیلی‌ها هستند که از بو و طعم کلم بدشان می‌آید اما

غذاهای سبک

برای شام که غذاهای سبک مناسب است و یا پیش غذا

گریل بادمجان

بادمجان کالری پایینی دارد (هر 100 گرم آن دارای 35

 

برای: 6 نفر

حاضر است در : 60 دقیقه

مواد اولیه :

آرد سفید 2 لیوان

شکر 1 لیوان

آب  1 و 1/2 لیوان

گلاب 1/3 لیوان

کره 50 گرم

روغن مایع 1 لیوان 

زعفران آب کرده 5 قاشق غذاخوری

پودر هل 1/4 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه : برای تهیه شیره حلوا باید شکر ، آب ، گلاب ، زعفران و هل را مخلوط کنید و درون قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا 5 دقیقه بجوشد ، روغن را نیز داخل قابلمه ای بریزید تا گرم شود ؛ آرد را 2 بار الک کنید سپس داخل ظرفی بریزید و با حرارت کم شروع به تفت دادن کنید.

آرد را انقدر تفت دهید تا رنگ ارد کرم شود. بسیار مراقب باشید ارد شما ته نگیرد ( با قاشق مرتب ارد را هم بزنید ) ؛ پس از انکه رنگ ارد کرم شد روغن داغ را به ارد اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید تا آرد سرخ شود و رنگ آرد طلایی شود.

حلوا شیره

 حرارت را کم کنید و شیره داغ ( مخلوط اب و شکر که از قبل اماده کرده اید ) را اضافه کنید ، پس از اضافه کردن همه مواد را خوب مخلوط کنید سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا خودش را بگیرد و به روغن بیفتد. سپس حلوا را داغ درون ظرف بریزید و با پسته ، پودر نارگیل و … تزئین کنید.

 نکته ها : بهترین آرد برای حلوا آرد نان و بخصوص آرد سنگک میباشد ؛ میتوانید این حلوای خوشمزه را با نان شیرینی میکادو ( نان بستنی ) نیز سرو کنید ، برای این کار به همان صورت داغ روی یک لایه نان حلوا بریزید و کامل پخش کنید سپس رویش نان دیگری قرار دهید و پس از خنک شدن بصورت شیرینی برش بزنید.

اگر در زمان درست کردن حلوا درون مخلوط ارد و روغن گلوله های ریزی مشاهده کردید با رد کردن ارد از یک صافی بزرگ این مشکل برطرف خواهد شد ، میتوانید قبل از اضافه کردن ارد به روغن یک بار ارد را الک کنید تا این مشکل بوجود نیاید ؛ برای دادن رنگ بیشتر به حلوا میتوانید 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو در زمان اضافه کردن ارد به روغن بریزید ، طعم کاکائو درون حلوا مشخص نیست !

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب جدید

آش رشته

آشپزی درجه ۱

مرغ گالانتینه ، سوپ جو، پاستا، پلو هفت رنگ و

آموزش غیرحضوری

  آموزش غیرحضوری شیرینی نوروزی با توجه به

آیسینگ

اسموتی زرشک با انار

اخبار آشپزی

خیلی‌ها هستند که از بو و طعم کلم بدشان می‌آید اما اگر می‌دانستند که کلم سرشار از کلسیم، پتاسیم و ویتامین سی است، در تصمیم خود تجدید نظر می‌کردند. اگر مایلید کلم را در قالب غذایی که برای اعضای خانواده تان قابل قبول‌تر باشد، به خورد آنها بدهید، این سوپ را از دست ندهید.
برای شام که غذاهای سبک مناسب است و یا پیش غذا تعدادی دستورالعمل تهیه سوپ در نظر گرفتیم- بدون کالری و چربی- از اجرای این دستور العمل های بی ایراد و لذیذ لذت خواهید برد.
بادمجان کالری پایینی دارد (هر 100 گرم آن دارای 35 کیلوکالری انرژی است)، به همین دلیل برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مفید است و می تواند گزینه خوبی برای شام ساعت هفت باشد.
Template Settings
Select color sample for all parameters
Orange Dark_Green Crimson Green_Yellow Indigo Maroon Medium_Violet_Red tomato
Background Color
Text Color
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction
Background Color
Scroll to top